Verblijfstijd verlengen

Met geur de verblijfstijd verlengen? Klanten in je winkel krijgen is al ingewikkeld genoeg. De meeste bedrijven willen weten "hoe ze de verblijfstijd van de klant kunnen verlengen" om de verkoop te verhogen.
Geurbeleving

Van oudsher focussen marketeers zich op visueel, zicht en geluid, waarbij ze een van de belangrijkste zintuig in onze optiek te weinig aandacht geven: namelijk die van geur.

Verleng de verblijfstijd eenvoudig met geur?

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken.

Je kunt verschillende geur strategieën kiezen en wij helpen je daarbij: Ga je dus voor een langere verblijfsduur in de winkel? kies je voor een betere klanttevredenheid of speel je in op het vertrouwen. Het kan allemaal. Soms heb je ook een andere uitdaging? Een nare geur, ook dit is eenvoudig op te lossen.

Zet je geur in dan wordt de gemiddelde verblijfstijd met minimaal 15 minuten verlengd.

Winkelend publiek blijft langer in een winkel die lekker ruikt omdat ze zich meer op hun gemak voelen. Een ander effect is dat wachten korter lijkt omdat geur een gevoel van comfort en rust kan brengen. De klanttevredenheid zal ook sterk verbeteren aangezien geur een positieve invloed heeft op de beleving van de klant.Maak een afspraak

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze voor zowel het geursysteem als de geurkeuze. Liever eerst een geursysteem van ons een paar dagen uitproberen, ook dat kan. Onze geuradviseurs helpen je graag.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak op locatie of een proefplaatsing

Recente artikelen

Geurbeleving

Professionele geurbeleving of losse geurelementen

In deze geurblog geven we antwoord op de vraag:
Investeren in professionele geurbeleving of kosten maken met losse geurelementen?
Vaak gaan we er van tevoren van uit dat geurbeleving wel eens erg duur kan zijn, maar is dit eigenlijk wel zo. Dit denken we vaak omdat in jaar 1 de aanschaf van het geursysteem met een jaar geur berekend wordt. Laten we eens onderzoeken waar we het precies over hebben.

Lees meer »
Geurmarketing

Prijzen & Informatie

Benieuwd naar de investering voor een heerlijke geurbeleving?
Stuur een e-mail naar contact@odorme.com voor meer informatie & onze prijzen.

Lees meer »