Professionele geurbeleving of losse geurelementen

In deze geurblog geven we antwoord op de vraag: Investeren in professionele geurbeleving of kosten maken met losse geurelementen? Vaak gaan we er van tevoren van uit dat geurbeleving wel eens erg duur kan zijn, maar is dit eigenlijk wel zo. Dit denken we vaak omdat in jaar 1 de aanschaf van het geursysteem met een jaar geur berekend wordt. Laten we eens onderzoeken waar we het precies over hebben.

We duiken de praktijk in

Veel bedrijven waar wij komen gebruiken vaak al in store losse geurelementen, denk aan geurstokjes, roomsprays of (goedkope) aroma diffusers. Allemaal prima, maar niet geschikt genoeg om een grotere ruimte of goede continue geurbeleving te creëren, dus hoe kijk je er dan financieel naar?

Uiteindelijk is het een kwestie van hoe reken je dat uit en wat is dan beter? Losse geurelementen of professionele geurbeleving?  Want losse geurelementen bestaan vaak uit chemische brouwsels en alcohol, heb je wel eens meegemaakt dat als een geurstok omvalt wat gevolgen dan zijn; schade op de vloer, tafel of dressoir en als je gelukt hebt hoef je nog net niet naar brandwondencentrum want komt dit direct op je huid kan dit zeer vervelende gevolgen met zich meebrengen.

Kosten losse geurelementen

Vaak zijn de kosten die er dan per maand uitgegeven worden om je winkel / showroom of bedrijf ervan te voorzien rond de € 100,00 of meer per maand. Een navulling is al snel € 39,- en je doet er vaak niet zo lang mee. Dat betekent dus in dit rekenvoorbeeld € 1.200 per jaar aan losse geurelementen, dat zijn dus behoorlijke kosten.

Zetten we dit af tegen onze professionele geur oplossingen dat kost jaar 1 € 1.500 (dat is inclusief geursysteem, persoonlijke bezorging en montage). Vanaf jaar 2 betaal je alleen nog voor geuren, dat is slechts € 540,00 per jaar of minder! Je kunt onze professionele geuren ook los (bij)bestellen

Zet je dit af tegen elkaar over een periode van 5 jaar:

Losse geurelementen;

geurstokjes, kaarsen en roomsprays

€ 100,00 per maand x 12 x 5 jaar = € 6.000

Professionele geurbeleving;

Jaar 1 € 1.500 inclusief aanschaf geurmachine persoonlijke bezorging en montage en geur.

Na 5 jaar geurmachine + geuren = € 3.660, –

Kortom, een flinke besparing van € 2.340, – voor professionele geurbeleving t.o.v. losse geurelementen, wij kunnen ons voorstellen dat je hier best van schrikt, dat komt omdat je er vaak niet bewust van bent.

Hieronder nog meer voordelen uitgewerkt van de investering in professionele geurbeleving v.s. de kosten van losse geurelementen.

Meer weten over geurbeleving?

Wil je weten hoe geurbeleving kan worden toegepast in jouw bedrijf? Dan kun je altijd contact opnemen met OdorMe.com voor meer informatie.

Ontdek het succes van geurmarketing in uw branche?

Ontdek hier in welke branches Odorme.com nog meer actief is.

Recente artikelen

Geurbeleving

Professionele geurbeleving of losse geurelementen

In deze geurblog geven we antwoord op de vraag:
Investeren in professionele geurbeleving of kosten maken met losse geurelementen?
Vaak gaan we er van tevoren van uit dat geurbeleving wel eens erg duur kan zijn, maar is dit eigenlijk wel zo. Dit denken we vaak omdat in jaar 1 de aanschaf van het geursysteem met een jaar geur berekend wordt. Laten we eens onderzoeken waar we het precies over hebben.

Lees meer »
Geurmarketing

Prijzen & Informatie

Benieuwd naar de investering voor een heerlijke geurbeleving?
Stuur een e-mail naar contact@odorme.com voor meer informatie & onze prijzen.

Lees meer »