Over ons

De toekomst van geur is aangebroken

Odorme.com

Odorme (betekent vrij vertaald: Ruik Mij) Door het gebruik van onze high end geursystemen en natuurlijke geuraroma’s streven we ernaar de ongelooflijke voordelen van wat geuren met je doen verder uit te breiden. Of het nu gaat om het toevoegen van een geur om de verkoop te stimuleren, de meerwaarde te vergroten of om gevoelens van vertrouwen en kalmte te stimuleren – geur is een krachtig hulpmiddel dat op grote schaal onderbenut wordt.

Wij zijn REVOLUTIONAIR

Wij zijn ervan overtuigd dat de kracht van een goede geurbeleving essentieel is voor elk bedrijf in iedere branche. Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid, kleur en planten. Geur is wat ons betreft de ‘Finishing Touch’ voor je bedrijf.

Maar, speelt geur al een rol in jouw bedrijf?
De huidige geurmarkt is vastgeroest in oude gewoontes en dat willen wij gaan veranderen. Het is tijd voor vernieuwing! Zoals een geurmachine die geen onderhoud meer nodig heeft, die stil is maar ook jarenlang meegaat en natuurlijk een ongekende kwaliteit en superieure service waar dure onderhouds- en servicecontracten tot het verleden behoren. Zo ontstond het idee van Odorme.com geurbeleving. Vanuit de gedachte dat de geurbelevingswereld anders, leuker, makkelijker & betaalbaarder kan. Want zeg nou zelf, hoe innovatief is deze wereld nu?

Het is onze missie om zoveel mogelijk bedrijven in iedere branche alles te bieden op het gebied van geurbeleving & geurmarketing.

Wij zijn pas echt tevreden als iedereen succesvol is en impact maakt met geurbeleving van odorme.com

Ons avontuur

Wat ons betreft is de toekomst van geur aangebroken met Odorme.com

Een nieuw merk is neergezet en met betrokken klanten zijn wij intensief de samenwerking aangegaan.

Inmiddels hebben we al meer dan 3.000+ verwerkte orders in Nederland en zijn we al over de grens aan het kijken naar andere landen. Ook zijn we constant bezig met het verbeteren van onze services.

Maar hier eindigt het natuurlijk niet, achter de schermen zijn we volop bezig met het realiseren van nieuwe producten en marketingconcepten zodat we jou straks alles kunnen leveren wat je maar wenst als het om geurbeleving gaat.

Bart Janssens

Founder Odorme.com | Geur Innovator

Wil je ons avontuur volgen? Connect dan hier met mij op LinkedIn!

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.