De magie van geurbeleving in grote ruimtes

Geur verspreiden via een centraal verwarmings- en koelsysteem was nog nooit zo eenvoudig. Odorme maakt gebruik van een nieuwe innovatieve technologie genaamd Cold-Air Diffusion. Deze technologie zorgt ervoor dat de oliën afbreken in een droge nevel van nanodeeltjes met behulp van koude, gefilterde lucht. Deze droge geurnevel komt dan vrij in de HVAC-kanalen en stuurt een consistente en gelijkmatige geur naar de gewenste ruimtes.

Geurbeleving voor grote ruimtes

Inbouw geurverspreiding via het centrale luchtkanaal is uitermate geschikt voor locaties waar een geur verspreid moet worden voor grote ruimtes. 

Met deze inbouw geurverspreiding kunnen grote ruimtes tot wel 2.000 m2 of meer optimaal begeurd worden via het centrale luchtkanaal. Deze manier van geurverspreiding is ideaal voor casino’s, grote kantoren, zorgcentra’s, sportcentra’s, winkelcentrums, vliegvelden & terminals, stations en grote hotel lobbies.

Benieuwd naar onze HVAC Geurmachines?

Onze Zekerheden

Odorme HVAC Geursystemen

Handig om te weten?

Koude luchtdiffusie is de nieuwste technologie in de geurindustrie. Het werkt door grote hoeveelheden luchtdruk te gebruiken om aroma’s samen te persen tot een droge mist van nanodeeltjes. 

Niet! En dat is gelijk ons grootste voordeel als je voor ons kiest! Wij stellen uw systeem in op de gewenste dagen & tijden. Als u ervoor kiest om uw instellingen achteraf te wijzigen, zijn de units uiterst eenvoudig te herprogrammeren. Het enige onderhoud is het vervangen van uw aromafles als deze leeg is.

Absoluut niet. Onze aroma’s zijn ontworpen om specifiek te werken met onze ultramoderne koudeluchtdiffusietechnologie. De aroma breekt af in nanodeeltjes en zet deze vervolgens als een koele, droge mist door in het ventilatiesysteem. Dit betekent dat het veilig is en er geen schade aan uw ventilatiesysteem achterblijft, het is ook veilig in de buurt van kunstwerken, huisdieren, kinderen en meubels.

Het systeem is zelf zeer makkelijk te installeren. Hierin zijn wij uniek. Een handleiding wordt meegeleverd en als je het fijn vindt kunnen wij je instellingen alvast programmeren alvorens we de bestelling versturen. 

Wil je liever dat wij de montage komen uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Uiteraard tegen een kleine vergoeding afhankelijk van de werkzaamheden.

Ja, dit is zeer makkelijk zelf te doen, het systeem is zo gebouwd dat je binnen 30 seconden kunt veranderen van geur. Wist je dat 1 geurflacon van 400ml tot wel 6 maanden meegaat?

Aan de slag met een HVAC geurmachine?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een HVAC geurmachine voor jouw bedrijf? 

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem vandaag contact met ons op!

Branches waarin wij o.a. actief zijn

Kies hieronder jouw branche voor meer informatie.

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.