Hoe u uw bedrijf geweldig kunt laten ruiken – en waarom?

Het klinkt misschien cliché, maar een eerste indruk maken kun je maar een keer. Dit is de reden waarom bedrijven zoveel moeite doen om ervoor te zorgen dat hun bedrijfsruimte er modern en stijlvol uitziet. Een goed ingerichte en uitnodigende plek kan ongetwijfeld helpen om klanten aan te trekken. Er is echter nog een ander zintuig waarop u een beroep kunt doen en dat een nog langer durende indruk creëert: het reukvermogen.

Het belang van geur in uw bedrijf

Ongeacht uw branche, een kenmerkende geur kan niet alleen klanten aantrekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten die de merkloyaliteit versterkt. Verrassend genoeg biedt geur bedrijven meer dan alleen een aangename geur.

Geur is van onzichtbare invloed,
maar de kracht ervan is enorm

Geur beïnvloedt de perceptie van de klant

Wanneer een klant uw bedrijf betreedt, kan de geur die hij ervaart hem onbewust wegjagen of laten verlangen naar meer, waardoor hij langer blijft en zijn perceptie van uw merk verbetert. Geuren laten een blijvende indruk achter en roepen klanten op om niet alleen terug te keren, maar ook om uw merk beter te onthouden.

Geur beïnvloedt het welzijn van werknemers en stimuleert de productiviteit

De geur die uw werkplek doordringt, beïnvloedt de stemming van uw medewerkers. Onaangename geuren kunnen het voor hen moeilijk maken om zich op hun werk te concentreren. Omgekeerd kan een geur aroma een positieve en opbeurende sfeer creëren waardoor de productiviteit toeneemt.

Een kenmerkende geur versterkt het merkimago

Een unieke geur helpt het imago van uw merk over te brengen, de bekendheid te vergroten en de kwaliteit en waargenomen waarde van uw merk te vergroten. Of het nu een geur is die de eetlust opwekt of een geur die een kalmerende emotie oproept, een kenmerkende geur zal de perceptie van uw merk bij de consument vergroten. Eindresultaat? Een toename van het klantenbehoud en, uiteindelijk, merkloyaliteit en verkoop.

 

Hoe u uw bedrijf kunt vullen met een uitnodigende geur

Er zijn drie eenvoudige stappen die u kunt nemen om uw bedrijf te vullen met een uitnodigende geur.

Elimineer vieze geuren

Het is duidelijk dat onaangename geuren klanten wegjagen. Dus, je eerste stap is om de bron van de geuren te lokaliseren en ze te elimineren. De meest voorkomende bron van nare geuren zijn entree (vloermat, nicotine, muffe geuren), vuilnisbakken. Als een kamer muf ruikt, controleer dan op schimmel op de tapijten, kasten of uw ventilatiesysteem.

Netheid behouden

Vieze geuren zijn onvermijdelijk als je ruimte niet schoon blijft. Zorg ervoor dat er routinematige reiniging dagelijks wordt uitgevoerd. Dit draagt ernorm bij aan wat men verwacht als klanten een bezoek komen brengen.

Benut de kracht van onze geursystemen

Een Voitair geurmachine is de ultieme oplossing als het gaat om het verspreiden van geur voor een bedrijf, kantoor of gebouw. Geur wordt gelijkmatig door een gebied verspreid en zorgt voor een omgevingsgeur die klanten verwelkomt en een onvergetelijke ervaring biedt.

 

Hoe kies je de juiste geur voor je bedrijf?

Wij helpen je de juiste geurkeuze te maken. Door gebruik te maken van de juiste geur gaan we de stijl en sfeer elementen met elkaar verbinden. Dit zullen de bezoekers erg op prijs stellen, zo zorgen we ervoor ze zich nog meer op hun gemak voelen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak op locatie.

Recente artikelen

Geurbeleving

Professionele geurbeleving of losse geurelementen

In deze geurblog geven we antwoord op de vraag:
Investeren in professionele geurbeleving of kosten maken met losse geurelementen?
Vaak gaan we er van tevoren van uit dat geurbeleving wel eens erg duur kan zijn, maar is dit eigenlijk wel zo. Dit denken we vaak omdat in jaar 1 de aanschaf van het geursysteem met een jaar geur berekend wordt. Laten we eens onderzoeken waar we het precies over hebben.

Lees meer »
Geurmarketing

Prijzen & Informatie

Benieuwd naar de investering voor een heerlijke geurbeleving?
Stuur een e-mail naar contact@odorme.com voor meer informatie & onze prijzen.

Lees meer »