Een systeem dat alles kan:

verkoop stimulerend verblijfstijd verlengen sfeer beleving seizoens beleving geurneutralisatie impact maken 

Bel ons

085 060 87 87

Email ons

contact@odorme.com

De kracht van geurmarketing

Kleine investering, grote impact!

Geurmarketing onderzoek: wetenschap en geur

0 %
Zou een winkel uitlopen als het onaangenaam ruikt
0 %
Wordt positief verrast door in-store geurelementen
0 %
Worden impulsief een winkel binnengetrokken door een geur​
0 %
Langere verblijfsduur. Door geur vergeet men de tijd
0 %
Terugkerende klanten geven meer uit in vergelijking met nieuwe klanten
0 %
Is bereid om meer te kopen naarmate het lekker ruikt
> 0 %
Gemiddelde omzetstijging van alle branches​ d.m.v. geurmarketing
0 %
Zegt dat een goede geur een positieve invloed op hen zou hebben

Geur inzetten voor marketing

Sinds enkele jaren gebruiken verschillende soorten bedrijven de wetenschap van geur en geurmarketing in hun voordeel. Veel bedrijven profiteren hiervan door geuren te verspreiden in hun winkels. Deze geuren worden gebruikt om een bepaalde emotie bij potentiële klanten op te roepen, waardoor ze op subtiele wijze worden aangemoedigd om niet alleen een geur aan hun merk te hechten (merkimago), maar ook om meer tijd door te brengen in hun winkels of vestigingen (klantervaring), alle terwijl ze positieve herinneringen creëren met die geuren die ervoor zorgen dat ze terug blijven gaan naar het product of de dienst (merkloyaliteit). ​

Interesse in onze brochure inclusief prijzen?

Ontvang direct onze gratis brochure

Bel ons

085 060 87 87

Email ons

contact@odorme.com

Recente geur projecten

Project:
H20 Esports Campus

Geur doel:
H20 Esports Campus – Rabo Esports Stadium Amsterdam is een permanente locatie voor Creative Tech, Esports en Gaming. Voor ons de uitdaging om deze 10.000 M2 een speciale geurbeleving te creëren maar ook de wetenschap in te zetten om in te spelen op een betere focus en concentratie tijdens het gamen door middel van geur. Missie geslaagd.

Project:
Beddenplein.nl

Geur doel:
Beddenplein.nl bekend van tv & radio kiest voor de exclusieve geurbeleving van Odorme.com in haar showrooms. Door middel van geurbeleving creëren we een absolute meerwaarde voor onze bezoekers zowel bij binnenkomst als wel om hun nieuwe boxspring uit te proberen. Geur geeft rust en dus vertrouwen. Daarnaast draagt het bij aan een enorme dosis positiviteit.

Project:
The Slaak Rotterdam

Geur doel:
Een subtiele ambiance creëren die past bij de ambities van dit schitterende hotel gelegen in hartje Rotterdam, daarnaast het nog aangenamer maken voor de hotel gasten om de beleving van de omgeving te vergroten en in te spelen op smaak en de eetlust papillen te stimuleren waardoor de verkoop in het restaurant – bar gedeelte flink zal toenemen.

Project:
Gräper Automotive

Geur doel:
Een autoshowroom vol exclusieve automobielen. Hier was de uitdaging om de bekende autogeur zoals: autobanden, benzine, olie en andere vloeistoffen te vervangen voor een ware geurbeleving bij binnenkomst. ‘Klanten moeten zich bij binnenkomst meteen relaxt voelen’ en dus kozen we ervoor om een geur toe te passen die past bij onze uitstraling, aldus de succesvolle ondernemer Oscar Gräper.

Op welke manier kan geurmarketing bijdragen voor je bedrijf?

Onderscheidend

Verblijfsduur

Koopbereidheid

Geurneutralisatie

Meer vertrouwen

Onze klanten

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.