Het succes van geurmarketing

Sinds enkele jaren gebruiken verschillende soorten bedrijven de wetenschap van geur en geurmarketing in hun voordeel. Veel bedrijven profiteren hiervan door geuren te verspreiden in hun winkels. Deze geuren worden gebruikt om een bepaalde emotie bij potentiële klanten op te roepen, waardoor ze op subtiele wijze worden aangemoedigd om niet alleen een geur aan hun merk te hechten (merkimago), maar ook om meer tijd door te brengen in hun winkels of vestigingen (klantervaring), alle terwijl ze positieve herinneringen creëren met die geuren die ervoor zorgen dat ze terug blijven gaan naar het product of de dienst (merkloyaliteit).

De wetenschap van geurmarketing gebruiken om contact te leggen met uw klanten.

0 %
Van de consumenten zouden een winkel uitlopen als het onaangenaam ruikt
0 %
Van de consumenten zegt 'positief te worden beinvloed' door in-store geurelementen
0 %
Van het winkelend publiek worden impulsief een winkel binnengetrokken door een geur
0 %
Andere verblijfperceptie. 25 min. in tijd die shoppers besteden in winkels die met geur werken – waren eigenlijk 60 min. in de winkel
0 %
Terugkerende klanten geven meer uit in vergelijking met nieuwe klanten
0 %
Is bereid om meer te kopen naarmate het lekker ruikt tijdens het shoppen in de winkel
> 0 %
Gemiddelde omzetstijging van alle branches​ d.m.v. geurmarketing
0 %
Van de consumenten zegt dat een aangename geur een positieve invloed op hen zou hebben

Op welke manier kan geurmarketing bijdragen voor je bedrijf?

Betere Klanttevredenheid

Door geur voel je je prettiger en dat werkt positief

Langere Verblijfsduur

Door geur vergeet men de tijd en dat is goed voor extra omzet

Meer Koopbereidheid

Geuren trekken aan, overtuigen en overhalen

Meer vertrouwen

Geur geeft vertrouwen maak daar slim gebruik van

Communicatie en beleving

Geur versterkt de aanwezige reclame uitingen

Concurrentievoordeel

Geur geeft je onderscheidend vermogen ten opzichte van andere

Herkenning

Geur draagt bij aan een directe verbinding met het brein en dus emotie

Geurneutralisatie

Zet een nare geur om in een prettige geurbeleving

Branches waarin wij o.a. actief zijn

Kies hieronder jouw branche voor meer informatie.

Onze professionele geurmachines

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox voor aan de wand.

De huidige geurmarkt is vastgeroest in oude gewoontes en dat zijn wij aan het veranderen. Het is tijd voor vernieuwing! Zoals een high end geurmachine die gèèn onderhoud meer nodig heeft, die stil is maar ook jarenlang meegaat en natuurlijk een ongekende kwaliteit en superieure service waar dure onderhouds- en servicecontracten tot het verleden behoren. Dat maakt ons anders dan anderen en daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Odorme. We zijn ons er goed van bewust dat wij revolutionair in de geur belevingswereld zijn en daar zijn we best trots op! 

Onze natuurlijke geuraroma’s zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen en worden gemaakt in het plaatsje Grass – Frankrijk, de parfumhoofdstad voor geuren in de wereld. Al onze natuurlijke aroma’s zijn 100% geurcomposities, dus géén chemische of alcoholische geurdragers maar puur het composiet zelf. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRACLP en REACH.

Hierdoor zijn onze aroma’s in vergelijking met de andere aanbieders zeer zuinig in verbruik. De gemiddelde levensduur van een fles aroma van 200 ml is maarliefst 120+ dagen.

Onze geurmachines zijn erop gericht om het verspreiden van geur in zowel kleine als grote ruimtes mogelijk te maken. Ruimtes van minimaal 5m2 tot maximaal 400m2. Uiteraard hebben we ook geurmachines voor ruimtes vanaf 500m2 – 1.000m2 – 2.000m2 of meer.

Standaard leveren onze geurmachines een bereik tot 400m2. Vergelijken we dit met de markt dan zien wij veel geursystemen tot 200m2. Dat betekend vaak dubbele kosten voor veel bedrijven. Voorkom dit door te kiezen voor een geursysteem van Odorme.com

Via een aparte geursterkte regelaar regel je eenvoudig je eigen geursterkte. Van minimaal tot subtiel of wat sterker!

Hierin zijn wij uniek. Het systeem is zelf zeer makkelijk te bedienen en te installeren. En als je het fijn vindt kunnen wij je instellingen alvast voor je voorprogrammeren. Wil je liever dat wij alles voor je doen? dan kan dat natuurlijk ook. 

Zorgeloos het hele jaar genieten van geur

De kracht van geurmarketing zit in de herhaling én in de verrassing. Ontdek onze geuren collectie. Met onze collectie zit je het hele jaar door goed als het gaat om geurbeleving. Je kunt zelf je geuren samen stellen of wisselen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste geur? Neem dan contact met ons op! 

Onze geuren collectie

Ontdek al onze natuurlijke geuren. Voor elk bedrijf in iedere branche.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Tevreden klanten