Geurmachines van Odorme

Ontdek de kracht van professionele geurbeleving met onze onderhoudsvrije geurmachines

Geurbeleving

RevolutionAIR

Onze Voitair geursystemen maken gebruik van een nieuwe innovatieve technologie genaamd Cold-Air Diffusion. Deze technologie zorgt ervoor dat de geuraroma’s afbreken in een droge nevel van nanodeeltjes met behulp van koude, gefilterde lucht.

Hierdoor is een Voitair tot wel 10x krachtigerzuiniger, sterker en stiller dan een huidig geurapparaat uit de markt.

Onze geurmachines zijn er in verschillende modellen en kleuren. Wij onderscheiden ons in een lange levensduur en onze systemen werken volledig automatisch.

Bel ons

085 060 87 87

Email ons

contact@odorme.com

Onze professionele geurmachines

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox als geurapparaat voor aan de wand.

Product specificaties

Materialen

Duurzaam aluminium - gepoedercoat RVS

Timerfunctie's

24/7 volautomatisch programmeerbaar

Fluisterstil

Geluidniveau <20 dB

Kleuren

wit - zwart

Geurbereik

Instelbaar 5m2 - 400m2

Flesinhoud

200 ml

Duur flesinhoud

c.a. 120 dagen

Geursterkte

Instelbaar naar eigen wensen

Interesse in onze brochure inclusief prijzen?

Ontvang direct onze gratis brochure

Geurapparaten voor luchtbehandeling (HVAC)

Onze geurapparaten voor het luchtbehandelingskanaal, ook wel HVAC genoemd, zijn perfect voor grote tot zeer grote ruimtes. Een dergelijke machine heeft een geurbereik oplopend tot wel 2.000m2. Daarom zijn deze machines uitermate geschikt voor warenhuizen, grote winkels of kantoren en fabrieks- en productieruimtes. Maak hieronder een keuze voor het geurmachine dat bij jouw bereik past!

Specificaties HVAC geurmachine

Materialen

Duurzaam gepoedercoat RVS

Timerfunctie's

24/7 volautomatisch programmeerbaar

Fluisterstil

Geluidniveau <30 dB

Kleuren

Licht grijs

Geurbereik

Grote ruimtes 500m2 - 2.000m2 en meer

Flesinhoud

400 ml

Duur flesinhoud

c.a. 185 dagen

Geursterkte

Instelbaar naar eigen wensen

Handig om te weten?

Onze high end geursystemen zijn gebouwd om jarenlang te kunnen genieten onder alle omstandigheden. Daarom praten wij altijd over een investering en geen kosten! Op de lange termijn zijn wij goedkoper dan de huidige producten die U nu wellicht al gebruikt!

De huidige geurmarkt is vastgeroest in oude gewoontes en dat zijn wij aan het veranderen. Het is tijd voor vernieuwing! Zoals een high end geurmachine die dus gèèn onderhoud meer nodig heeft. Daarnaast behoren onderhouds- en servicecontracten tot het verleden als je kiest voor Odorme geurbeleving.

Onze natuurlijke geuraroma’s zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen en worden gemaakt in het plaatsje Grass – Frankrijk, de parfumhoofdstad voor geuren in de wereld. Al onze natuurlijke aroma’s zijn 100% geurcomposities, dus géén chemische of alcoholische geurdragers maar puur het composiet zelf. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRACLP en REACH.

Hierdoor zijn onze aroma’s in vergelijking met de andere aanbieders zeer zuinig in verbruik. De gemiddelde levensduur van een fles aroma van 200 ml is maarliefst 120+ dagen.

Al onze systemen zijn 24/7 programmeerbaar, veranderd de situatie, veranderen wij eenvoudig mee, wel zo makkelijk.

De een vindt sterke geuren lekker de ander houdt van een subtiele geurbeleving, dan is het fijn om eenvoudig van geursterkte te kunnen veranderen.

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Tevreden klanten