Wij zijn bereikbaar op: 085 - 060 87 87

Maak kennis met onze exclusieve geurmachines

Ben jij op zoek naar een professionele onderhoudsvrije geurmachine voor jouw winkel, kantoor of andere ruimte? Odorme.com heeft voor elke situatie passende geurmachines zonder dure onderhouds- en servicecontracten. 

Ontdek een Voitair geurmachine

Welkom in de wereld van exclusieve geurbeleving. De hoge kwaliteit en onze onderhoudsvrije techniek maken onze geurmachines tot het meest succesvolle product van de Nederlandse markt. Onze high end geurmachines hebben een tijdloos design en zijn ontworpen door engineers vanuit de ruimtevaart, dit heeft geresulteerd in het meest betrouwbare en stilste geurapparaat dat òòit is gemaakt.

Onze Voitair geurmachines maken gebruik van een nieuwe innovatieve technologie genaamd Cold-Air Diffusion. Deze technologie zorgt ervoor dat de geuraroma’s afbreken in een droge nevel van nanodeeltjes met behulp van koude, gefilterde lucht.

Hierdoor is een Voitair tot wel 10x krachtiger, zuiniger en sterker dan een huidig geurapparaat uit de markt.

Een ontwerp dat tijdloos in elke ruimte geplaatst kan worden, op de vloer of aan de wand en zelfs in het luchtkanaal​ (HVAC)

Onze geurmachines zijn erop gericht om het verspreiden van geur in zowel kleine als grote ruimtes mogelijk te maken. Ruimtes van minimaal 5 m2 tot maximaal 400 m2. Uiteraard hebben we ook geurmachines voor ruimtes vanaf 500m2 – 1.000m2 – 2.000m2 of meer.

Je kunt onze designvolle geurmachines neerzetten waar je maar wilt, zorg wel dat er een stopcontact in de buurt is. Ontdek hier de branches waarin wij o.a. actief zijn.

Al onze aroma’s zijn veilig voor mensen, kinderen en huisdieren. Zelfs je inboedel zoals je meubelen, electronica of je kunst verzameling is veilig gesteld doordat wij gebruik maken van onze koude luchttechniek. 

Onze professionele geurmachines

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox als geurapparaat voor aan de wand.

Product specificaties

Materialen

Duurzaam aluminium - gepoedercoat RVS

Timerfunctie's

24/7 volautomatisch programmeerbaar

Fluisterstil

Geluidniveau <20 dB

Kleuren

wit - zwart - rood

Geurbereik

Instelbaar 5m2 - 400m2

Flesinhoud

200 ml

Duur flesinhoud

c.a. 120 dagen

Geursterkte

Instelbaar naar eigen wensen

Professionele geurmachines voor luchtbehandeling (HVAC)

Onze geurmachines voor het luchtbehandelingskanaal, ook wel HVAC genoemd, zijn perfect voor grote tot zeer grote ruimtes. Deze geurmachines hebben een geurbereik oplopend tot wel 2.000m2. Daarom zijn deze machines uitermate geschikt voor warenhuizen, grote winkels of kantoren en fabrieks- en productieruimtes. Maak hieronder een keuze voor het geurmachine dat bij jouw bereik past!

Specificaties HVAC geurmachines

Materialen

Duurzaam gepoedercoat RVS

Timerfunctie's

24/7 volautomatisch programmeerbaar

Fluisterstil

Geluidniveau <30 dB

Kleuren

Licht grijs

Geurbereik

Grote ruimtes 500m2 - 2.000m2 en meer

Flesinhoud

400 ml

Duur flesinhoud

c.a. 185 dagen

Geursterkte

Instelbaar naar eigen wensen

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Uiteraard geheel vrijblijvend!

Veelgestelde vragen

Onze aroma’s zijn ontworpen om specifiek te werken met onze ultramoderne koudeluchtdiffusietechnologie. De aroma breekt af in nanodeeltjes en zet deze vervolgens als een koele, droge mist door in de ruimte.

Onze geurmachines kennen geen onderhoud! Al onze geurmachines zijn zelfreinigend, hebben echt géén onderhoud meer nodig, zijn geluidloos, extra zuinig en kennen een extreem lange levensduur. En dat is gelijk ons grootste voordeel als je voor ons kiest! Géén service of onderhoudskosten meer. Wij stellen uw geurmachine in op de gewenste dagen & tijden. Als u ervoor kiest om uw instellingen achteraf te wijzigen, zijn de units uiterst eenvoudig aan te passen. Het enige dat U doet is het vervangen van uw aromafles als deze leeg is na 120 dagen. Je krijgt van ons een seintje.

 

Het systeem is zelf zeer makkelijk te installeren. Hierin zijn wij uniek. En als je het fijn vindt kunnen wij je instellingen alvast programmeren. Wil je liever dat wij de montage komen uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Uiteraard tegen een kleine vergoeding afhankelijk van de werkzaamheden.

Ja, dit is zeer makkelijk zelf te doen, het systeem is zo gebouwd dat je binnen een paar seconden kunt veranderen van geur. Vergelijk het met het erop draaien van een flessendop. Wist je dat 1 geurflacon van 200ml tot wel 120 dagen meegaat?

Liever eerst een proefplaatsing?

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Vul dan nu onderstaande gegevens in en we regelen samen de gratis proefplaatsing. 

Geurbeleving in winkel

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Tevreden klanten