Een Odorme Geurmachine Leasen? Simpeler kan niet.

Leasen is relatief nieuw in de geurwereld en dus vereist dit maatwerk. Dat weten wij maar al te goed. Daarom bieden wij u een zo simpel mogelijke start aan met legio mogelijkheden. Iedere vorm van lease is bij ons bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk dat u een geurmachine met geurpakket kunt leasen op de manier die bij u past en daarom bespreken wij graag persoonlijk uw wensen en eisen met u. 

Simpel Leasen hoeft niet moeilijk te zijn.

U kunt zelf een lease termijn kiezen vanaf 24 / 36 / 48 of 60 maanden. Het maandelijkse leasebedrag is opgebouwd uit een geurmachine inclusief de jaarlijkse geurkosten. Wij ontzorgen u zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Wel zo fijn!

Simpel Lease Cube

Beschikbaar in Wit en Zwart. Inclusief 4 geuren voor elk jaar. 

Geursysteem Cube Odorme

Simpel Lease Cube plus

Plus RVS standaard, beschikbaar in Wit en Zwart. Inclusief 4 geuren voor elk  jaar. 

Simpel Lease Smartbox

Wandsysteem. Slim omgaan met de ruimte. Inclusief 4 geuren voor elk jaar.

Wandsysteem Geurmachine Voitair Odorme

Waarom leasen bij Odorme?

Spelregels Simpel Leasen

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.