Ontdek onze geuren

Al onze geuren zijn natuurlijke aroma’s bij ons géén chemische of alcoholische geurdragers. 

Hoe kies je de juiste geur?

Wij helpen je de juiste geurkeuze te maken. Door gebruik te maken van de juiste geur gaan we de stijl en sfeer elementen met elkaar verbinden. Dit zullen de bezoekers erg op prijs stellen, zo zorgen we ervoor ze zich nog meer op hun gemak voelen. Daarnaast creëren we een nog betere werkplek voor medewerkers door de inzet van de juiste geur op de bedrijfsvloer of kantoor en hiermee verhogen we automatisch het werkplezier en de productiviteit.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak op locatie. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Bel ons

085 060 87 87

Email ons

contact@odorme.com

Wissel eens met een themageur!

Themageuren zijn bedoeld om bijvoorbeeld feestelijke dagen extra onder de aandacht te brengen met een passende geur. Denk bijvoorbeeld aan Kerstmis waarvoor wij een speciaal kerstaroma hebben laten maken of breng pasen extra onder de aandacht met onze Chocolade geur. Andere thema’s kunnen zijn: Seizoengebonden, Opening bedrijf, Moederdag, Vaderdag, Valentijn, Jubileum,  enzovoorts.

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Onze klanten