Geurbeleving in wachtruimtes

Waarom geurbeleving in wachtruimtes? Je kent het wel… angst voor je behandeling bij de huisarts, in het ziekenhuis of bij de tandarts. Deze angst neemt vaak extra toe als je wordt verwezen naar de wachtkamer. En wees nou eerlijk de meeste wachtkamers zijn niet meer van deze tijd!
Geurmarketing en geurbeleving in de zorg

Onaangename geuren zorgen voor een negatieve beleving en omdat ons reukorgaan het krachtigste van alle zintuigen is wordt dit direct gelinkt aan ons geheugen. Meer dan 75% van onze dagelijkse emoties worden bepaald door wat we ruiken. Geuren hebben een direct effect op gevoel en het gedrag van mensen.

Met geuren angst- en stress verminderen!

Angst- en stressgevoelens bij patiënten verminderen met geuren. Speciaal voor medische instellingen heeft OdorMe diverse specifieke geuren ontwikkeld. Deze geuren verminderen angst en stress bij de patiënt en creëren direct een rustgevende sfeer. De patiënt zal zich snel prettig en ontspannen voelen.

Geurbeleving in wachtruimtes in de praktijk

Onze high tech geursystemen kan een wachtruimte omtoveren naar een belevingsruimte door deze ruimte aangenaam te laten ruiken. Dit geluidsarme geursysteem verspreidt op subtiele wijze geur in de ruimte waardoor er een ontspannen en aangename sfeer ontstaat die de behandeling ten goede komt. Al onze geuren hebben een neutraliserende werking en zijn hypoallergeen en ze zijn zelf antibacterieel. Onze gebruiksvriendelijke geursystemen zijn onderhoudsvrij en worden standaard geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn dus in staat de negatieve geuren om te zetten naar een extra positieve beleving voor uw patiënten én uw personeel.

Nog wat feiten op een rij:

De kracht van geuren wordt vaak onderschat. En dat terwijl geuren een enorme emotionele impact kunnen hebben en dus ook gevoelens op kunnen roepen.
Geur zorgt voor stemmingen, prachtige momenten en creëert een unieke herinnering. Meer dan 75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken.

Met geurbeleving minder stress

Geurbeleving in wachtruimtes, wat doet dat met je hersenen

Of wij nu in de wachtkamer van een huisarts zitten, een ziekenhuis of tandarts bezoeken, hier ervaren wij vaak negatieve emoties en voelen ons niet prettig in deze omgeving. Het beklemmende en angstaanjagende gevoel wat geur bij bijvoorbeeld de tandarts of ziekenhuis teweegbrengt herkent iedereen wel.

Speciaal voor medische instellingen en (artsen)praktijken hebben wij diverse specifieke geuren ontwikkeld. Deze geuren verminderen angst en stress bij de patiënt en zetten dit om in een rustgevende beleving. De patiënt zal zich snel prettig en ontspannen voelen. Daarom is geurbeleving in wachtruimtes essentieel.

Start vandaag!

Maak van uw wachtkamer een belevingsruimte en profiteer van de vele voordelen die geurbeleving met zich meebrengt. Al onze geuren hebben een neutraliserende werking. U kunt nu de negatieve geuren omzetten naar een extra positieve beleving voor uw patiënten én personeel. Ook werken de geuren antibacterieel. Als specialist in geurmarketing en professionele geurmachines inspireren wij u graag over de positieve effecten van geur voor uw praktijk.

Meer weten?

Wilt u weten hoe geurbeleving toegepast kan worden in uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact opnemen met Odorme voor meer informatie.

Recente artikelen

Geurbeleving

Professionele geurbeleving of losse geurelementen

In deze geurblog geven we antwoord op de vraag:
Investeren in professionele geurbeleving of kosten maken met losse geurelementen?
Vaak gaan we er van tevoren van uit dat geurbeleving wel eens erg duur kan zijn, maar is dit eigenlijk wel zo. Dit denken we vaak omdat in jaar 1 de aanschaf van het geursysteem met een jaar geur berekend wordt. Laten we eens onderzoeken waar we het precies over hebben.

Lees meer »
Geurmarketing

Prijzen & Informatie

Benieuwd naar de investering voor een heerlijke geurbeleving?
Stuur een e-mail naar contact@odorme.com voor meer informatie & onze prijzen.

Lees meer »