Over onze natuurlijke geuraroma's

Onze natuurlijke geuraroma’s zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen en worden gemaakt in het plaatsje Grass – Frankrijk, de parfumhoofdstad voor geuren in de wereld. Al onze natuurlijke aroma’s zijn 100% geurcomposities, dus géén chemische of alcoholische geurdragers maar puur het composiet zelf. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH.

Hoe is geuraroma opgebouwd?

Geuraroma bestaat uit top-, hart– en basisnoten. Deze geurnoten ontwikkelen zich in verschillende snelheden. Hierdoor verspreiden ze zich niet tegelijkertijd in een ruimte.

1. Topnoten

Topnoten zijn meteen al dominant aanwezig en vluchtig van aard.

2. Hartnoten

Hartnoten ruik je op het moment dat de topnoten vervliegen.

3. Basisnoten

Basisnoten blijven ten slotte het langste hangen.

Zodra de geuraroma in de ruimte wordt gebracht, gaan de diverse geurnoten tot leven komen!

Meer dan 120 dagen plezier

Al onze natuurlijke geuraroma’s zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Onze geuraroma’s zijn 100% geurcomposities. Ze zijn vervaardigd zonder chemische of alcoholische geurdragers. Hierdoor zijn ze zeer zuinig in verbruik. De gemiddelde levensduur van een fles aroma van 200 ml is 120+ dagen.

Zorgeloos het hele jaar genieten van geur

De kracht van geurmarketing zit in de herhaling én in de verrassing. Ontdek onze geuren collectie. Met onze collectie zit je het hele jaar door goed als het gaat om geurbeleving. Je kunt zelf je geuren samen stellen of wisselen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste geur? Neem dan contact met ons op! 

Onze geuren collectie

Ontdek al onze natuurlijke geuren. Voor elk bedrijf in iedere branche.

Nog geen geurmachine voor jouw bedrijf?

Bekijk hier welk geursysteem het beste past bij jouw bedrijf.

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Onze klanten