Geur neutraliseren:
De oplossing voor stank en geuroverlast

Ontdek de kracht van professionele geurbeleving met onze onderhoudsvrije geurmachines

Geurneutralisatie

Als je aanhoudend last hebt van nare geur(en) dan is er vaak sprake van een geurprobleem, uiteraard wil je deze onaangename geur natuurlijk zo snel mogelijk aanpakken en vervangen voor een fijne geurbeleving. Onze professionele geursystemen en onze speciaal ontwikkelde antibacteriële geuraroma’s helpen je direct deze nare geur snel te neutraliseren. Zo is niet alleen de nare geur verholpen, maar ruikt het óók nog eens fantastisch! Door deze specifieke werking bieden we een blijvende geuroplossing voor elk geurprobleem in elke ruimte.

Bel ons

085 060 87 87

Email ons

contact@odorme.com

Antibacteriële geurlijn

Als eerste geurbedrijf in Nederland hebben wij een speciaal ontwikkelde antibacteriële geurlijn uitgebracht. Deze reinigt de lucht en zorgt direct voor een schone omgeving en dat alles ook nog eens gepaard met een fantastische geurbeleving. Verkrijgbaar in de geuren: AIRY – SUPERTONIC en FITAMINT

Onze klanten

De wetenschap van geurmarketing gebruiken om contact te leggen met uw klanten.

0 %
Van de consumenten zouden een winkel uitlopen als het onaangenaam ruikt
0 %
Van het winkelend publiek worden impulsief een winkel binnengetrokken door een geur
0 %
Is bereid om meer te kopen naarmate het lekker ruikt tijdens het shoppen in de winkel
0 %
Van de consumenten zegt dat een aangename geur een positieve invloed op hen zou hebben

Bel ons

085 060 87 87

Email ons

contact@odorme.com

Geurneutralisatie in de praktijk

Ruimte:

Wachtruimtes, behandelruimtes in ziekenhuizen, praktijkruimtes, Beauty salons, fysio praktijken, wellness ruimtes, tandartspraktijken en zelfs dierenklinieken.

Geur doel:

Geur neemt angst bij patiënten weg wat wachttijden reduceert en het maakt het wachten ook een stuk aangenamer. Ook helpt het penetrante behandelgeuren eenvoudig en snel te neutraliseren. Prettig voor zowel de patiënten als de medewerkers!

Ruimte: 

Oude panden, parkeergarages, winkelruimtes waar het muf ruikt of waar overlast is door rookgeur, rioolgeur of ongedierte worden geoptimaliseerd.

Geur doel:

Dit verhoogt direct de reinheids- en veiligheidsperceptie van bezoekers. Je zal merken dat de omgeving door het gebruik van geurbeleving ook schoner blijft omdat dit effect voorkomt dat je iets vies wilt maken als het schoner ruikt!

Ruimte: 

Hotels, restaurants die te maken hebben met ruimtes waar geuroverlast plaats vindt ( toilet groepen, lobby, (trap)opgangen worden door ons vaak geneutraliseerd. 

Geur doel:

Je zal merken dat de omgeving door het gebruik van geurbeleving ook schoner blijft dit reduceert direct op extra schoonmaakkosten. Daarnaast het nog aangenamer te maken voor hotel gasten om de beleving van de omgeving te vergroten en in te spelen op smaak en de eetlust papillen te stimuleren waardoor de verkoop in het restaurant flink zal toenemen.

Last van nare geuren in huis? denk bijvoorbeeld aan kookgeuren of de geur die huisdieren achterlaten, geur die je zelf vaak niet ruikt maar anderen wel! die wil je zo snel mogelijk blijvend oplossen met een geurbeleving die subtiel op de achtergrond actief blijft en functioneert als een aangename home frangance.

Waan jezelf in de verschillende werelden die Odorme met zijn geuren creëert. In de huidige tijd waarin we leven is het voor iedereen essentieel om gefocust te werken en thuis te ontspannen. Wij brengen je de beste en stilste geursystemen plus alle tools die nodig zijn om een juiste sfeer van jouw huis of werkplek compleet maken. 

Bel ons

085 060 87 87

Email ons

contact@odorme.com

Interesse in onze brochure inclusief prijzen?

Ontvang direct onze gratis brochure

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.