FAQ Odorme geurbeleving

De meest gestelde vragen vind je hier

Handig om te weten?

Onze high end geursystemen zijn gebouwd om jarenlang te kunnen genieten onder alle omstandigheden. Daarom praten wij altijd over een investering en geen kosten! Op de lange termijn zijn wij goedkoper dan de huidige producten die U nu wellicht al gebruikt!

De huidige geurmarkt is vastgeroest in oude gewoontes en dat zijn wij aan het veranderen. Het is tijd voor vernieuwing! Zoals een high end geurmachine die dus gèèn onderhoud meer nodig heeft. Daarnaast behoren dure onderhouds- en servicecontracten tot het verleden als je kiest voor Odorme geurbeleving.

Onze natuurlijke geuraroma’s zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen en worden gemaakt in het plaatsje Grass – Frankrijk, de parfumhoofdstad voor geuren in de wereld. Al onze natuurlijke aroma’s zijn 100% geurcomposities, dus géén chemische of alcoholische geurdragers maar puur het composiet zelf. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRACLP en REACH.

Hierdoor zijn onze aroma’s in vergelijking met de andere aanbieders zeer zuinig in verbruik. De gemiddelde levensduur van een fles aroma van 200 ml is maarliefst 120+ dagen.

Toe aan een andere geur? Dit is vanaf nu zeer makkelijk zelf te doen, het systeem is zo gebouwd dat je binnen een paar seconden kunt veranderen van geur. Easy as 1-2-3

Hierin zijn wij uniek. Het systeem is zelf zeer makkelijk te bedienen. Vergelijk het met het instellen van je wekker op je telefoon. 

Stuur ons een e-mail door op deze link te klikken. Wij nemen dan contact met je op. 

Tevreden klanten

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.