Checklist geurmarketing

De huidige geurmarkt is vastgeroest in oude gewoontes. Dus is het tijd voor vernieuwing! Zoals een high end geurmachine die geen onderhoud meer nodig heeft, die stil is maar ook jarenlang meegaat en natuurlijk een ongekende kwaliteit en superieure service waar dure onderhouds- en servicecontracten tot het verleden behoren. Dat maakt ons anders dan anderen en daarom kiezen steeds meer bedrijven voor de exclusieve geurbeleving van Odorme.

Als je nieuw bent in de geurbelevingswereld en je wilt een professionele geurmachine voor je bedrijf aanschaffen, waar ga je dan op letten als je van tevoren een keuze gaat maken? Wij maken het makkelijk voor je en hebben een checklist gemaakt om je goed op weg te helpen om je geurdoel te bereiken. Stel jezelf eerst de vraag: wat wil ik bereiken met geur? vervolgens, hoe kies ik het juiste geursysteem, maar ook hoe kies ik de juiste geur? en de hamvraag natuurlijk: wat kost het?

Wat wil ik bereiken met geur?

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken.

Je kunt verschillende geur strategieën kiezen en wij helpen je daarbij: Ga je voor een langere verblijfsduur in de winkel? kies je voor een betere klanttevredenheid of speel je in op het vertrouwen. Het kan allemaal. Soms heb je ook een andere uitdaging? Een nare geur, ook dit is eenvoudig op te lossen.

Wist je dat je met geur al na 2 seconden een brein kunt beïnvloeden?

Hoe kies ik het juiste geursysteem, maar ook de juiste geur?

Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze voor zowel het geurmachines als de geurkeuze. Onze geuradviseurs geven gratis advies en indien gewenst plaatsen ze gelijk een proefplaatsing om het te proberen? Wel zo makkelijk!

Daarnaast passen onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing zonder dure onderhouds- en servicecontracten.

Wat kost het?

Als je de verkeerde keuzes maakt in het begin is het meestal duurkoop. Zonde wat je kunt juist met geur veel voordelen behalen. Op de hamvraag wat kost het? het is in ieder geval goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe iPhone. Wil je precies weten wat het kost voor jouw bedrijf of een prijsindicatie, neem dan contact met ons op!

Onze tips:

Let op de volgende aandachtspunten: namelijk de levensduur van het geursysteem, het geurverbruik, het geurbereik, het onderhoud en de garantie! Er is een behoorlijke wildgroei aan geurbedrijven in Nederland en je zult merken dat de verschillen per bedrijf enorm groot zijn. Wij kennen en weten van elk bedrijf de verschillen, we kunnen je dus ook voorzien van een eerlijk advies.

Maak een afspraak

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze voor zowel het geursysteem als de geurkeuze. Liever eerst een geursysteem van ons een paar dagen uitproberen, ook dat kan. Onze geuradviseurs helpen je graag.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak op locatie of een proefplaatsing

Daarnaast spelen andere zaken ook nog een belangrijke rol in je keuze die je gaat maken, hieronder een paar extra tips.

Kies voor natuurlijke geuraroma's

Onze natuurlijke geuraroma’s zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen en worden gemaakt in het plaatsje Grass – Frankrijk, de parfumhoofdstad voor geuren in de wereld. Al onze natuurlijke aroma’s zijn 100% geurcomposities, dus géén chemische of alcoholische geurdragers maar puur het composiet zelf. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRACLP en REACH.

Hierdoor zijn onze aroma’s in vergelijking met de andere aanbieders zeer zuinig in verbruik. De gemiddelde levensduur van een fles aroma van 200 ml is maarliefst 120+ dagen.

Geurbereik & geursterkte

Onze geurmachines zijn erop gericht om het verspreiden van geur in zowel kleine als grote ruimtes mogelijk te maken. Ruimtes van minimaal 5m2 tot maximaal 400m2. Uiteraard hebben we ook geurmachines voor ruimtes vanaf 500m2 – 1.000m2 – 2.000m2 of meer.

Standaard leveren onze geurmachines een bereik tot 400m2. Vergelijken we dit met de markt dan zien wij veel geursystemen tot 200m2. Dat betekent vaak dubbele kosten voor veel bedrijven.

Voorkom dit door te kiezen voor een geursysteem van Odorme.com

Via een aparte geursterkte regelaar regel je eenvoudig je eigen geursterkte. Van minimaal tot subtiel of wat sterker!

En verder...

Als je nieuw bent in de geurbelevingswereld wil je kiezen voor kwaliteit en zo min mogelijk onderhoud. Voorkom dus onnodige dure kosten. Bij ons geen dure onderhouds- en servicecontracten of maandabonnementen. Je zit dus nergens aan vast. Wel zo fijn!

Onze onderhoudsvrije techniek maken onze geurmachines tot het meest succesvolle product van de Nederlandse markt en ze zien er ook nog eens  tijdloos & designvol uit!

Meer weten over geurbeleving?

Wil je weten hoe geurbeleving kan worden toegepast in jouw bedrijf? Dan kun je altijd contact opnemen met OdorMe.com voor meer informatie.

Recente artikelen

Geurbeleving

Professionele geurbeleving of losse geurelementen

In deze geurblog geven we antwoord op de vraag:
Investeren in professionele geurbeleving of kosten maken met losse geurelementen?
Vaak gaan we er van tevoren van uit dat geurbeleving wel eens erg duur kan zijn, maar is dit eigenlijk wel zo. Dit denken we vaak omdat in jaar 1 de aanschaf van het geursysteem met een jaar geur berekend wordt. Laten we eens onderzoeken waar we het precies over hebben.

Lees meer »
Geurmarketing

Prijzen & Informatie

Benieuwd naar de investering voor een heerlijke geurbeleving?
Stuur een e-mail naar contact@odorme.com voor meer informatie & onze prijzen.

Lees meer »