Geurmarketing voor Vastgoedbeheer en Ontwikkelaars

Geurmarketing voor vastgoedbeheer en ontwikkelaars is onmisbaar in deze tijd! Vastgoed is een concurrerende markt. Door gebruik te maken van geuren geeft je dit al een enorme voorsprong. De sfeer die u zorgvuldig hebt gecreëerd met de verlichting, de kleuren en stijl van meubels en zelfs de indeling van uw kamers kunnen worden verbeterd met behulp van geschikte geurstrategieën. Je kunt de ervaring van je kopers zelfs afstemmen op geur, maar ook op de muzikale en decoratieve keuzes die je hebt gemaakt. Zorg dat je inspeelt op alle prikkels.

Designergeuren: De nieuwste trend!

Veel projectontwikkelaars hebben het idee al opgepakt en integreren designergeuren in hun gebouwen. Het toevoegen van geuren in verschillende ruimtes zal alleen maar bijdragen aan het gevoel van kwaliteit en luxe, en kopers aanmoedigen om uw eigendom te onthouden en te verkiezen boven andere.

Onze professionele geursystemen

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox voor aan de wand.

Deze geuren zijn perfect voor Vastgoedbeheer

Al onze aroma’s zijn met zorg samengesteld en gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH. Hieronder hebben wij een selectie van geuren gemaakt die uitermate geschikt zijn om in te zetten als geurmarketing voor vastgoedbeheer en ontwikkelaars.

Aan de slag met geurmarketing voor Vastgoedbeheer en Ontwikkelaars?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van geurmarketing voor vastgoedbeheer? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Geur doet meer dan je denkt

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Geuren zijn namelijk bepalend voor onze stemming. En onze stemming heeft weer invloed op de totale klantbeleving, maar hoe werkt dat nu precies?

Geuren registreer je overal en onopgemerkt de hele dag. Sterke geuren vallen op, maar meestal ruiken we geuren onbewust. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken. Uiteindelijk komen geurprikkels in het deel van onze hersenen terecht, dat fungeert als centrum van onze emoties. Geen wonder dat geuren invloed hebben op onze emoties. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid en planten.

Met de juiste geurkeuze kun je dus veel voordelen bereiken. Odorme heeft de juiste expertise in huis om je deskundig te adviseren over geurmarketing voor vastgoedbeheer en ontwikkelaars.

Referenties