Geurmarketing voor Hotels

Het meest bepalende aspect van de hotelervaring van uw gasten is hoe ze zich voelen tijdens hun verblijf en wat ze zich herinneren van hun bezoek nadat ze zijn vertrokken. Geurmarketing voor hotels verhoogd direct de gastervaring. Je hebt tenslotte maar een keer bij binnenkomst de kans om de klantervaring te beïnvloeden, zelfs voordat de gast zich bewust is van de omgeving waarin die zich bevindt.

Hotel geur: Geurmarketing & Geurbeleving in Hotels Odorme

Professionele hotel geur

Geur in hotels en daarnaast een eigen geur is een opkomende trend in de hotelwereld, waardoor deze hotels een werkelijk uniek imago voor zichzelf kunnen genereren. Als hoteleigenaar heb je tijd en energie gestoken in het creëren van een sfeer die jouw merk aanvult door middel van inrichting, nu kun je nog een stap verder gaan door jouw merk te definiëren met de perfecte Signature Scent.

Onze professionele geursystemen

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elk interieur. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige smartbox voor aan de wand.

Deze geuren zijn perfect voor hotels

Al onze aroma’s zijn met zorg samengesteld en gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH. Hieronder hebben wij een selectie van geuren gemaakt die uitermate geschikt zijn om in te zetten als geurmarketing voor hotels.

Aan de slag met geurmarketing voor hotels?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van geurmarketing voor hotels? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Geur doet meer dan je denkt

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Geuren zijn namelijk bepalend voor onze stemming. En onze stemming heeft weer invloed op de totale klantbeleving, maar hoe werkt dat nu precies?

Geuren registreer je overal en onopgemerkt de hele dag. Sterke geuren vallen op, maar meestal ruiken we geuren onbewust. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken. Uiteindelijk komen geurprikkels in het deel van onze hersenen terecht, dat fungeert als centrum van onze emoties. Geen wonder dat geuren invloed hebben op onze emoties. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid en planten.

Met de juiste geurkeuze kun je dus veel voordelen bereiken. Odorme heeft de juiste expertise in huis om je deskundig te adviseren over geurmarketing voor hotels.

Referenties geurbeleving voor hotels