Geurmarketing Luxury & Lifestyle segment

Verkoop je luxe producten en wil je het allerbeste voor je klanten, dan kunnen wij hierin bijdragen door jouw product naar een nog hoger level te plaatsen. Klanten die exclusieve producten kopen, kopen deze luxe vaak omdat ze alleen het allerbeste willen, maar voordat de daadwerkelijke aankoop wordt gedaan, kan de omgeving de beslissing sterk beïnvloeden. Het inzetten van juiste geuren zorgt ervoor dat klanten zich vertrouwder voelen en daardoor meer willen uitgeven. Geurmarketing luxury & Lifestyle segment is daarom essentieel. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Changing the game of luxury items

Onderzoek toont aan dat geurmarketing het koopproces van de consument kan verbeteren door een unieke sfeer te creëren door het gebruik van de juiste geuren. Wanneer deze worden toegepast in de omgeving, kunnen geuren de perceptie en emoties helpen versterken die verband houden met het imago van een exclusief merk, tegelijkertijd is geur in staat een betrouwbare sfeer te creëren voor klanten.

Onze professionele geursystemen

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox voor aan de wand.

Deze geuren zijn perfect voor het Luxury & Lifestyle segment

Al onze aroma’s zijn met zorg samengesteld en gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH. Hieronder hebben wij een selectie van geuren gemaakt die uitermate geschikt zijn om in te zetten als geurmarketing in het luxury & lifestyle segment.

Aan de slag met geurmarketing voor Luxury & Lifestyle?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van geurmarketing voor het luxury & lifestyle segment? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Geur doet meer dan je denkt

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Geuren zijn namelijk bepalend voor onze stemming. En onze stemming heeft weer invloed op de totale klantbeleving, maar hoe werkt dat nu precies?

Geuren registreer je overal en onopgemerkt de hele dag. Sterke geuren vallen op, maar meestal ruiken we geuren onbewust. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken. Uiteindelijk komen geurprikkels in het deel van onze hersenen terecht, dat fungeert als centrum van onze emoties. Geen wonder dat geuren invloed hebben op onze emoties. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid en planten.

Met de juiste geurkeuze kun je dus veel voordelen bereiken. Odorme heeft de juiste expertise in huis om je deskundig te adviseren over geurmarketing Luxury & Lifestyle segment.

Referenties in het Luxury & Lifestyle segment