Geurmarketing in de zorg

Creëer een gevoel van vertrouwen en welzijn in bijvoorbeeld uw wachtkamers door een aangepaste geur te introduceren die op subtiele wijze zal beïnvloeden hoe uw patiënten zich voelen. Een voorbeeld hoe geurmarketing voor zorginstellingen is bijvoorbeeld een wachtruimte in het ziekenhuis of bij de dokter, deze wordt doorgaans als koud en onuitnodigend ervaren. Zowel kinderen als volwassenen voelen zich vaak gespannen bij aankomst en dit kan leiden tot angst. Door op een juiste manier gebruik te maken van het inzetten van geuren kan dit een hulpmiddel zijn om elke wachtruimte om te toveren naar een fijne verblijfsruimte.

Geurmarketing en geurbeleving in de zorg

Van wachtruimte naar belevingsruimte

Veel van onze aroma’s kunnen gevoelens van angst of stress helpen te verzachten, vaak is dit een oplossing die bijdraagt tot het kalmeren van zenuwen en het verlichten van het angstige stigma dat gepaard gaat met een bezoek aan de dokter/ ziekenhuis. Omgevingsgeur biedt een positief effect op de perceptie van de patiënt over de kwaliteit van de dienstverlening in een zorgzame sfeer.

Onze professionele geursystemen

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox voor aan de wand.

Deze geuren zijn perfect voor de zorg

Al onze aroma’s zijn met zorg samengesteld en gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH. Hieronder hebben wij een selectie van geuren gemaakt die uitermate geschikt zijn om in te zetten als geurbeleving voor zorginstellingen.

Aan de slag met geurbeleving voor zorginstellingen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van geurbeleving voor zorginstellingen? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Geur doet meer dan je denkt

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Geuren zijn namelijk bepalend voor onze stemming. En onze stemming heeft weer invloed op de totale klantbeleving, maar hoe werkt dat nu precies?

Geuren registreer je overal en onopgemerkt de hele dag. Sterke geuren vallen op, maar meestal ruiken we geuren onbewust. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken. Uiteindelijk komen geurprikkels in het deel van onze hersenen terecht, dat fungeert als centrum van onze emoties. Geen wonder dat geuren invloed hebben op onze emoties. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid en planten.

Met de juiste geurkeuze kun je dus veel voordelen bereiken. Odorme heeft de juiste expertise in huis om je deskundig te adviseren over geurbeleving voor zorginstellingen.