Exclusieve geurbeleving voor thuis

Exclusieve geurbeleving voor thuis. Welkom in de wereld van exclusieve thuisgeuren. Wij bieden je het beste en stilste geursysteem van dit moment. Nóóit meer onderhoud aan je geurmachine en zorgeloos genieten om de juiste sfeer te creëren om jouw huis of (thuis)werkplek compleet te maken. 

Met interieur parfum je woning lekker laten ruiken!

Waan jezelf in de verschillende werelden die Odorme met zijn geuren creëert. In de huidige tijd waarin we leven is het voor iedereen essentieel om gefocust te werken en thuis te ontspannen. Wij brengen je  het beste geursysteem en alle tools die nodig zijn voor een juiste sfeer die jouw huis of werkplek compleet maken. Met de Cube of Cube standaard haal je dus niet alleen een betrouwbaar geursysteem in huis die jarenlang meegaat, hij ziet er ook nog eens waanzinnig stijlvol uit. Een Cube is ware trend in élk interieur. 

Heeft U thuis een luchtbehandelingskanaal dan kunnen wij onze geursystemen hierop aansluiten. Uit beeld en niet hoorbaar!

Onze professionele geursystemen

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox voor aan de wand.

Deze geuren zijn perfect voor woningen

Al onze aroma’s zijn met zorg samengesteld en gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH. Hieronder hebben wij een selectie van geuren gemaakt die uitermate geschikt zijn om in te zetten als geurbeleving voor kantoor woningen.

Geur doet meer dan je denkt

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je woning. Toch is geur in huis bijzonder belangrijk. Wat dacht je van nare geurtjes verwijderen? Of gebruik geur om lekker te ontspannen. 

Geuren registreer je overal en onopgemerkt de hele dag. Sterke geuren vallen op, maar meestal ruiken we geuren onbewust. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken. Uiteindelijk komen geurprikkels in het deel van onze hersenen terecht, dat fungeert als centrum van onze emoties. Geen wonder dat geuren invloed hebben op onze emoties. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid en planten.

Met de juiste geurkeuze kun je dus veel voordelen bereiken. Odorme heeft de juiste expertise in huis om je deskundig te adviseren over geurbeleving voor woningen.

Aan de slag met exclusieve geurbeleving van Odorme?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van geurbeleving voor uw woning? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.