Geurmarketing kantoor

De werkomgeving speelt een belangrijke rol in het werkplezier van werknemers tijdens het werk. Creëer een omgeving waarin elke medewerker zich thuis voelt. Geurbeleving voor kantoor en dus geuren hebben een impact op deze omgeving die zelfs de duurste planten, kunstwerken en meubels niet kunnen. Creëer een heerlijke sfeer op kantoor en verhoog het werkplezier en de productiviteit. 

Geurmarketing kantoor voor optimalie werkbeleving

Verrijk uw werkruimte met een aangename geur

Onderzoek toont aan dat medewerkers die in geurige gebieden werken, beter zelfredzaam zijn en meer geneigd zijn om productieve werkstrategieën toe te passen. Het gebruik van geuren kan een enorm effect hebben op uw medewerkers. Studies hebben aangetoond dat zelf foutenpercentages bij het typen aanzienlijk werden verminderd wanneer operators werden blootgesteld aan citroen- en lavendelgeuren en dat de prestaties in snelheid en nauwkeurigheid verbeterden wanneer geuren zoals pepermunt werden toegediend. Daarnaast is bewezen dat werken met geuren een aangenamer gevoel creëren, stress verminderd en het vertrouwen toeneemt.

Onze professionele geursystemen

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox voor aan de wand.

Deze geuren zijn perfect voor kantoren

Al onze aroma’s zijn met zorg samengesteld en gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH. Hieronder hebben wij een selectie van geuren gemaakt die uitermate geschikt zijn om in te zetten als geurbeleving voor kantoor.

Aan de slag met geurmarketing voor kantoor?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van geurmarketing voor kantoor? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Geur doet meer dan je denkt

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Geuren zijn namelijk bepalend voor onze stemming. En onze stemming heeft weer invloed op de totale klantbeleving, maar hoe werkt dat nu precies?

Geuren registreer je overal en onopgemerkt de hele dag. Sterke geuren vallen op, maar meestal ruiken we geuren onbewust. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken. Uiteindelijk komen geurprikkels in het deel van onze hersenen terecht, dat fungeert als centrum van onze emoties. Geen wonder dat geuren invloed hebben op onze emoties. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid en planten.

Met de juiste geurkeuze kun je dus veel voordelen bereiken. Odorme heeft de juiste expertise in huis om je deskundig te adviseren over geurbeleving voor kantoor.