Geurbeleving voor de Sportindustrie

De sportscholen van vandaag de dag is meer dan alleen een plek om fit, sterk en gezond te worden. Voor veel leden is het een plek geworden om geluk en welzijn te vinden. Verschillende ruimtes in de sportschool kunnen ontspanning en verjonging bieden, terwijl andere ruimtes kunnen worden omgetoverd in geuren om te inspireren en nieuwe energie op te doen. Leden kunnen meer uit elke bezoek halen in een aangename, vertrouwde omgeving. Geurbeleving voor de sportindustrie wordt dus steeds meer een standaard en uw leden zullen het waarderen! 

Motiveer uw leden

Het toepassen van geuren in de sportindustrie hebben eigenschappen waarvan is bewezen dat ze energie geven en de atletische prestaties verbeteren. Daarnaast draagt het toepassen van geuren bij om lichaamsgeuren te maskeren zodat elke sporten aangenamer kan sporten en kan verblijven in bijvoorbeeld de training of kleedruimtes.

Onze professionele geursystemen

Onze professionele onderhoudsvrije geurmachines van VoitAir passen naadloos in elke ruimte. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Maak hieronder de keuze tussen onze Cube, Cube met RVS voetstuk of onze handige Smartbox voor aan de wand.

Deze geuren zijn perfect voor de sportindustrie

Al onze aroma’s zijn met zorg samengesteld en gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Tevens voldoen al onze aroma’s aan de meest up-to-date wet-en regeling waaronder IFRA, CLP en REACH. Hieronder hebben wij een selectie van geuren gemaakt die uitermate geschikt zijn om in te zetten als geurbeleving voor de sportindustrie.

Aan de slag met geurbeleving voor de sportindustrie?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van geurbeleving voor de sportindustrie? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 085 - 060 87 87

Gratis proefplaatsing

Wil je eerst een geurmachine van ons een paar dagen uitproberen? Klik dan hier om een afspraak met ons te maken en we regelen samen de gratis proefplaatsing.

Plan een afspraak

Wij komen naar je toe! Klik hier om een afspraak met ons te maken op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.

Geur doet meer dan je denkt

Geur is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt voor je bedrijf. Toch is geur bijzonder belangrijk. Geuren zijn namelijk bepalend voor onze stemming. En onze stemming heeft weer invloed op de totale klantbeleving, maar hoe werkt dat nu precies?

Geuren registreer je overal en onopgemerkt de hele dag. Sterke geuren vallen op, maar meestal ruiken we geuren onbewust. Al een klein beetje geur is voldoende voor een onbewuste prikkel die invloed heeft op hoe wij ons voelen zonder dat we dat merken. Uiteindelijk komen geurprikkels in het deel van onze hersenen terecht, dat fungeert als centrum van onze emoties. Geen wonder dat geuren invloed hebben op onze emoties. Geur is net zo belangrijk als licht, geluid en planten.

Met de juiste geurkeuze kun je dus veel voordelen bereiken. Odorme heeft de juiste expertise in huis om je deskundig te adviseren over geurbeleving voor de sportindustrie.